View Single Post
Staro 06.09.2010., 23:41   #298
VuXs
√uメ丂
Moj komp

VuXs's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Sa_Stilom Pregled postova
Yebemu, nemrem z editirat, pa da nastavim:
Koliko bi ja mogao čupat?

I šta napraviti da se parica poboljša? Dali se može nekoga platiti (Tcom, Iskon) neki treći provider da... kad recimo prelazim na njih da mi srede nove instalacije i sve... ?!
pa ako imas buzhir instalacije se promijene bez problema..
-ako imas vise telefona..koristi samo JEDAN splitter..iz njeg spoji ostale telefone..a ne na svaku uticnicu splitter..
ako imas kucu..onda ufrci spojeve..ako si u zgradi..zamoli tehnicara da ti makne spoj s reglete i da ga ufrce..

Citiraj:
Autor Sa_Stilom Pregled postova
Ponovit ću još jednom, nešto što mi je savjetovao jedan tehničar i upalilo je.
Rekao je prvo da skinem utičnicu i da žicu direkt zalemim na žice iz utičnice, kako bi smanjio broj spojeva. Odjednom sa max 8Mbits i brdo grešaka, dobio sam 13-14Mbits (kada sam bio na Amisu) i uzeo 24Mbis.

Rekao mi je još ako imaš svoj modem, rastavi ga i zalemi također žicu na modem, ali to se nisam usudio napraviti.

Eto, sada imam mogao bi reći vrlo dobru vezu
Pa eto, probajte možda vam pomogne.
iss..pa kad lijepo zice ufrces isto ti je kao i da lemis..istina da su u uticnicama one zicice lose..ali ako ne zelis lemiti dobro ces napraviti ako ih i ufrces unutar uticnice..
lemiti na router ŽICU..wtf..pa to je parica..a konektori na par milimetara..pa kaj da ti to neki stroj zalemi...
Citiraj:
Autor Ico2005 Pregled postova
Mislim da bi ti Mudrinić trebao biti u bližem srodstvu.
tocno to
jedino ak imas dobrog tehnicara pa pozove montere da promjene barem jednu supljinu kabla ili promijene paricu u zracnom kablu..ali da dobijes novu mrezu..nikada..pa cak ni' onda..
VuXs je offline   Reply With Quote