Citiraj:
Autor Sa_Stilom
Yebemu, nemrem z editirat, pa da nastavim:
Koliko bi ja mogao čupat?
I šta napraviti da se parica poboljša? Dali se može nekoga platiti (Tcom, Iskon) neki treći provider da... kad recimo prelazim na njih da mi srede nove instalacije i sve... ?!
|
pa ako imas buzhir instalacije se promijene bez problema..
-ako imas vise telefona..koristi samo JEDAN splitter..iz njeg spoji ostale telefone..a ne na svaku uticnicu splitter..
ako imas kucu..onda ufrci spojeve..ako si u zgradi..zamoli tehnicara da ti makne spoj s reglete i da ga ufrce..
Citiraj:
Autor Sa_Stilom
Ponovit ću još jednom, nešto što mi je savjetovao jedan tehničar i upalilo je.
Rekao je prvo da skinem utičnicu i da žicu direkt zalemim na žice iz utičnice, kako bi smanjio broj spojeva. Odjednom sa max 8Mbits i brdo grešaka, dobio sam 13-14Mbits (kada sam bio na Amisu) i uzeo 24Mbis.
Rekao mi je još ako imaš svoj modem, rastavi ga i zalemi također žicu na modem, ali to se nisam usudio napraviti.
Eto, sada imam mogao bi reći vrlo dobru vezu 
Pa eto, probajte možda vam pomogne.
|
iss..pa kad lijepo zice ufrces isto ti je kao i da lemis..istina da su u uticnicama one zicice lose..ali ako ne zelis lemiti dobro ces napraviti ako ih i ufrces unutar uticnice..
lemiti na router ŽICU..wtf..pa to je parica..a konektori na par milimetara..pa kaj da ti to neki stroj zalemi...
Citiraj:
Autor Ico2005
Mislim da bi ti Mudrinić trebao biti u bližem srodstvu.
|
tocno to

jedino ak imas dobrog tehnicara pa pozove montere da promjene barem jednu supljinu kabla ili promijene paricu u zracnom kablu..ali da dobijes novu mrezu..nikada..pa cak ni' onda..