View Single Post
Staro 06.09.2010., 21:54   #89
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor RobCo PIP-Boy Pregled postova
hmmm, mozemo se mi rugati fermiju da je thermi i da trosi kao paris hilton, ali cinjenica je da je gtx 460 5% brza od 500kn skuplje 5850 a ima teselacijsku snagu 4 puta jedne 5830 i ktome se da dobro overklokirati, sto je cini nekakvim best buyem za bilo koga.....dok s druge strane gtx 480 drzi primat po snazi....za overklokere i entuzijaste i extremne gamere....koliko god one bile šlampavo i traljavo napravljene, činjenica je da rade i da ih njihov segment tržišta kupuje kao lud...čak i u jednoj, da ne kažem zaostaloj, HR, skoro sve 460 su planule isti tjedan kad su i dosle....i baš zato amd mora odgovoriti...amd mora imati karticu jacu od 480 i mora imati karticu u rangu 460, što po cijeni, što po performansama...a pitanje je hoce li im uspjeti razviti teselaciju do te mjere u ovih 2 mjeseca, sto opet, s druge strane, nvidii kupuje vrijeme za poboljsanje postojece te izbacivanje nove serije....intelu bi sad bilo pametno ubost nvidiu, dok su im jos dionice ovako nisko, jer imam neki predosjecaj da ce sa slijedecom serijom kartica gadno skociti...
U ovo drugo nebi željel ulazit,ima već dežurnih likova koji će osporit il bar pokušat tvoje tvrdnje....ja ti samo velim,netreba AMD niš odgovarat,kao što vidiš,ni sa cijenama nisu trepnuli....zašto? zato kaj su oteli svoj dio kolača...i to tolki da se i dalje smiju i nebrinu dal će serija 6 izać u rujnu,listopadu....il tek slijedeće godine. Skoro godinu dana je 5850 nosila primat srednje više klase i tek je nedavno ta 460 izašla....onome ko barata s logikom netreba puno da zaključi ko je tu push push i tko mora odgovarat nečim novim
trouble je offline   Reply With Quote