View Single Post
Staro 06.09.2010., 09:57   #1
Emir_S
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
Exclamation (riješeno) Crysis ''ubio'' nov komp!

Malo je glup naslov teme, ali to je otprilike sto se dogodilo

Naime, komp je u trenutku dogadjaja bio star 3 dana, bukvalno, a konfiguraciju mozete vidjeti sa strane. Instaliram Crysis da ga malo testiram i sve ide ko podmazano, bez ikakvih problema 3. dan, igram navecer jedno 2 sata, sve odlicno, i odjednom se konfa zaledi Kontam da je do igre neki bug, pa restartujem, medjutim nakon podizanja sistema kada dodje do onog ''welcome'' screena, kruzic se vrti i zaledi (Windows 7 Ultimate u pitanju) Restartujem opet, ali isti problem.
Preko safe mode-a udjem i cini se da je sve ok. Uradim recovery, ali opet kada pokrenem Windows normalno zaledi na onom welcome screen. Otvorim konfu da vidim da se nesto nije sprzilo unutra, ali cini se da je sve ok Nakon tog otvaranja kucista uspijem uci u Windows normalnim putem, ali se opet zaledi nakon jedno 10 minuta rada Poslije je totalno poludio, par puta se zaledio vec pri samom paljenju, nije reagovao na restart dugme, a i u safe mode nije htio par puta. Probao sam jos par puta ''start windows normally'', ali nije upalilo, pa sam odustao

Sutradan isti problem, nije mu bilo pomoci

Pozeljne su bilo kakve sugestije, misljenja ili slicna iskustva

P.S. Ako tema ne pripada ovom podforumu, molio bih admine da premjeste

Zadnje izmijenjeno od: Emir_S. 06.09.2010. u 10:05.
Emir_S je offline   Reply With Quote