View Single Post
Staro 05.09.2010., 21:30   #1
huzo
Zvoni. Kucanje ne radi.
Moj komp

huzo's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
dali je ovo bios virus

katastrofa mi se dogadja s laptopom!!!

nikako nisam mogao stavit xp na laptop jer mi je prilikom instalacije bacao gresku

The bios in this system is not fully ACPI compliant. Please contact your system vendor or visit www.hardware-update.com for an updated bios. If you are unable to obtain an updated bios or the latest bios supplied by your vendor is not ACPI compliant, you can turn off ACPI mode during text mode setup. To do this, simply press the F7 key when you are prompted to install storage drivers. The system will not notify you that the F7 key was pressed - it will silently disable ACPI and allow you to continue your installation

ma probao sam sve zivo i mrtvo i nikako instalirat windows i uzeo sam hdd posto je sata i spojio ga na svoj komp i formatirao e i sad mi je i kompjuter uzasno spor i stalno svijetli lampica od harda a zauzece proca je na 9%....ko tu kog j....????

a nod32 i spybot nista ne nalaze!

laptop je toshiba m45 s269

i odnio sam cijeli lap kod frenda i stavili smo njegov hdd u laptop i probali instalirat na njegov hard xp i ista stvar,samo sto se sad ni na njegovom hardu, na njegovom lapu nedaju dignut windowsi! istu gresku baca!
jel to onda bios virus???