05.09.2010., 14:37
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Autor Zmalamuth
S obzirom da je ovo informaticki forum, mislim da nije potrebno svaki put sve crtati, ali ti si ocito izuzetak, pa volis pametarit (ili se pravit glup?).
Mene boli dupe dali oni meni pustaju 5, 10 ili 50 mbit, dok god mojih 4mbit neta + tv rade. a sada mozemo krenut u definiranje bakrenih parica, optickih kablova i slicnih gluposti do mile volje, ali zadnje kad sam gledao ovaj se Topic zove "AMIS" a ne "mrezne tehnologije", tako da ucini nam uslugu i molim te produzi, jer svakim svojim postom, samo potvrdujes da si Troll.
koji ravno 0% konstruktivnog razgovora donosi u temu, jedino sto donosis je pametarenje...
P.S.
Bakrena parica je kako se kaze: " so 90's", dobar dio novih zgrada ima optiku do kuce, i onda kombinaciju optika/utp po zgradu, cak i moja zgrada stara 100+ godina, ima optiku pred vratima, i sada elektricari vuku novu Utp mrezu po zgradi.
Cisto ako si se ponadao da si cak nesto korisno napisao. 
|
Pročitaj moj post i pročitaj svoj u kojem si me quotao i fino ga zaokružio sljedećim rečenicama:
Citiraj:
Autor Zmalamuth
o cemu ti?
Sve skuzio?
mogu i detaljnije ako zelis?
|
Dakle, ja ovdje pojašnjavam neke činjenice u vezi Amis IPTV-a, a ti podjebavaš i postavljaš neke zahtjeve.
Kao što si i sam rekao, ovo je informatički forum i radije troši svoje vrijeme na čitanje s razumijevanjem i shvacanjem nekih osnova nego na podjebavanje.
Još jedan info za kolege zainteresirane za optiku, HAKOM još nije odredio koji dio infrastrukture T-com mora dati u najam, tako da do kraja godine neće biti ništa definirano za ostale operatere koji ovise o njihovoj infrastrukturi.
Tak da ono, Amis će ostat isključivo na bakru još barem pola godine (po pitanju privatnih korisnika).
|
|
|