Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Imao sam jednog Tudora Submarinera automatic (nekad je pogon bio u Rolex-ovoj tvornici ,cak je i na kucistu imao krunu i oznaku rolex-a,dok se nije odvojio i sad ima svoj znak/grb) i isao je "u buducnost"  par sekundi dnevno i oko 2 minute u 15 dana. Morao sam napraviti servis ,koji se inace radi svakih 3-5 godina ovisno o modelu, koji me kostao oko 400€ u Italiji i onda je isao naprijed oko minutu u 15 dana. A sat vrijedan oko 1800€ jbt. Automatic ili volis ili ne,ja sam ga prodao u roku keks jer uvijek ima ljubitelja kojima to ne smeta.
BTW , fin je ovaj seiko. Gospodski 
|
jako je ljep ovaj tudora... steta sta si ga prodao
Citiraj:
Autor rak21
|
seiko kojeg imam kasni minutu i pol u 30 dana... neznam zasto bi to ikom bio problem ? Isto tako neznam zasto bi to bili satovi koji se nose u prilikama ? zato sto jednom u mjesec dana ga moras namjestiti minutu dvije naprijed/nazad...
imho malo pretjerujete sa tim kasnjenjem automatika... eto jedno pitanje za sve dali su vam SVI satovi sinkronizirani sa
http://www.timeanddate.com/worldclock/city.html?n=281 dakle pod svi mislim na sat u kuci, mobitel, sat u sobi, sat u autu, sat na poslu, sat na laptopu, rucni sat ?
e kad mi netko odgovori da su mu svi satovi sinkronizirani onda si moze uzet za pravo da ga smeta "netocnost" automatika. . .