Ovo sa Vettelom je isključivo vozačka pogreška. Naravno da se nije namjerno zabio u Dugme

(Buttona), ali morao je znati da će izgubit kontrolu kad je tako blizu a radi tako nagle pokrete. Nije mu bolid niti jedan posto kriv. Sad, što se tiče kazne, ona je Buttonu nebitna kad je ispao iz utrke. Jebga, trebali su napravit čvršći bolid, kao ferrari na primjer. Mislim, realno je za očekivati da će se netko zakucat u tebe, pa to su utrke. Da se tako zakuco u Alonsa, ovaj bi vjerojatno samo obrisao prašinu s kacige i nastavio vozit

.
Nitko Alonsa ne izbacuje iz utrke, on to sam radi

. Isto tako je i on mogao nekog pokupit kad je izletio. Racing incident i točka.
Ove se utrke pretvaraju u nešto zbog čega sam odavno odustao od igranja košarke sa određenim ljudima. Da razjasnim, za svaku pi*dariju su vikali faul i meni dopi*dilo, a vjerujem da je tako i vozačima kad treba obič nekog. Mislim da većini uopće ne pada napamet obilazit jer se boje da nešto zeznu i budu kažnjeni.
Osobno mi idu na živce oni koji mogu sve nekaznjeno a njima nitko ništa ne može. Po meni je npr. Sutil trebao ostat na stazi, pa nek ga proba netko izgurat. Nevjerojatno je kako se svi miču, pogotovo na ulasku u zavoj. To me najviše iritira. Voze paralelno, samo pol metra desni kasni za lijevim, dolazi desni zavoj, obojica koče i desni se makne jer kao ne može obič. Treba ostat čvrst par puta i zakucat se tako u nekog, kakva god kazna bila, drugi put će mislit malo prije nego nekog pokušaju izgurat van.