Opet su me izmantali. U ponedjeljak u jutro platim račune za 4. i 5. mjesec, u utorak me isključe

radi neplaćenog 4. mjeseca (iako je ovaj u t-centru navodno faksirao račune).
Ok, kasnim jebiga, djelomično sam sam kriv... odem u četvrtak i platim i 6. i 7. (jer treba podmiriti sve da bi me ponovo uključili) i kaže lik, uključit će vas u roku 24 sata...aj dobro (i on je navodno faksirao račune). Zovem maloprije SZK i kaže ženska evo poslala sam zahtjev za uključenje, bit ćete uključeni za pola sata..

ok, super! Pitam ja bili me uključili da nisam zvao, kaže ona mrtva ladna da nebi
Na koga da se ja onda izderem šta svako malo plaćam penale 60kn za ponovno uključenje?? Nisu krivi ovi iz SZK, nisu krivi ovi na šalteru... pa ko je?? Istina, ne plaćam redovito ali da ne mogu uskladiti rad između 2 odjela, katastrofa!!! Mogu me zvati svako malo da potpišem novi ugovor za mobitel i telefon, to im je najvažnije. Kad puca dsl onda je moj modem pokvaren (naravno da nije) i dat će mi novi (samo trebam potpisati ugovor i to je sve)
Moram dodati da račun za 6. iz nekog razloga nisam ni dobio, čak su me i zvali da im je vraćen, pa sam morao potvrditi adresu na koju već 10 godina uredno primam račune (nisam ga dobio).
izjadao sam se, sad mi je lakše