pozdrav svima. evo stavio novu grafu Gig 460 1gb + seasonic 620W. radi sve iz prve, bez greske

.
imam par pitanja/obzervacija:
PSU ima samo 2 linije molex (3 konektora na svakoj liniji). e sad meni je jedna linija vec zauzeta. sta ako stavim jos jednu grafu i potrebna su mi 2 x 6pin 12V linije?
ne kuzim kako su stavili cjelu hrpu SATA napajanja, a ovo ovako malo.
isto tako stavili su 1x8pin 12V i 2x4 pin 12V. koliko sam skuzio ova dva su ista samo je jedan splitan. ovaj puni sam uboo u maticnu, a splitani je spare.
srecom, koliko sam vidio po specsima sve GT240, GTS250 i 9800GT traze samo po jedan 6pin 12V pa mozda tu nece bit problema.
Everest (5.30.1900) mi ne vidi ni brzinu fan-a, ni temp, ni voltazu. pokazuje samo GPU temp i to je to. jel to zbog stare verzije ili treba negdje nesto resetirat?
odoh promjenit "moj komp" i u krpe
update1: mini HDMU to HDMI adapter ne stane isto kao kod vecine ljudi. izrezbario sam ga. morao sam probati jer izgleda da nesto nije u redu sa signalom. ako pomicem lagano HDMI konektor od kabela, slika mi ponekad nestane i ne uspijevam skuzit dali je kabel u banani (moja pretpostavka) ili nesto drugo. nemam na cemu drugome isprobat kabel pa sam na cudu. gdje u RI copit povoljni,kvalitetni HDMI do 1m?
edit2: stavio sam zadnju verziju everest-a i dalje vidim od graficke samo GPU temp, onih drugih nema, ali koliko vidim u GPU-Z isto ima samo GPU temp. sta ostali ne postoje na GTX 460? posebno sam uvjek pazio na VRM koji mi je znao biti prilicno visok.