Citiraj:
Autor Babaloo
Ajde već kad davim da udavim do kraja.... 
pošto meni svaki album ima svoju playlistu u folderu u *.m3u obliku, da li postoji mogućnost da mi foobar učita samo te playliste,a ne foldere s muzikom? Znači pokažem mu na glavni direktorij s mp3-icama i onda on iz poddirektorija izvlači playliste iz svakog foldera
|
Mozes iskopirati te sve playliste u jedan folder pa ih sve zajedno loadati (u onom lijevom sidepanelu, desni klik ispod playlist ili dolje lijevo klik na kotacic >> file load playlist >> shift + click i sve ih selektiras). Tako ces dobiti jedna playlista - jedan album.
Ako ih hoces samo nadodati na postojecu playlistu preko *.m3u onda ides na kotacic (ili zupcanik sta je vec) >> file >> add files i selektiras *.m3u
Mozes i u media library odrediti da skenira samo odredjene filetypove pa bi mogao ograniciti na *.m3u i onda ih ne bi morao kopirati u poseban folder, ali ne znam bi li to radilo kako treba.
Ja ne koristim foobar na taj nacin pa nemam iskustva sa tim tako da su ovi prijedlozi onako nabrzinu iz glave pa vidi odgovara li ti koji od njih.