Citiraj:
Autor Astral
zamjenjen mi je d-link sa tp-linkom! konacno...ajmo vidjet sad dal ce bit promjene
bas prije nego sta mi je doso tehnicar sam otiso na speedtest i dobio otprilike 600kb/s download sta je recimo brzina 5mb, a sad pola sata nakon sta je stavljen tp-link sam dobio ovo:
Last Result:
Download Speed: 7844 kbps (980.5 KB/sec ) Upload Speed: 618 kbps (77.3 KB/sec )
ne znam dal ce to potrajat al zgodno...
|
Kaj se brzine tiče (7844 kbps), nju sam i ja ostvario nakon što su mi, zbog pada kompletne centrale u Prečkom (što naravno, nisu htjeli priznati, nego su sve svalili na moje instalacije u kući...) intervenirali ponovno na centralu i podešavali nešto na njoj, jer mi ni OptiTV ni internet nisu radili normalno (jedva da sam navukao 100kbps u downu), s time da tu brzinu (7844kbps) ostvarujem samo kad mi je OptiTV ugašen.
Zadnjih 3 dana veza im je koma. Prvo je za vikend TV štekao, a od srijede šteka net. Naravno, prilikom poziva u SZK tijekom vikenda, pola sata sam proveo na telefonu čekajući da mi se netko iz tehničke služber javi i nisam dočekao. Sinoć sam ih opet nazvao, prijavio smetnju i sad čekam. Danas bi tehničari trebali izaći na teren (da li kod mene ili samo na centralu Bog će ga znati, mlada dama je to jaaako šturo objasnila što će raditi). A meni je ping danas 620ms!!!!! Mrak mi je pao na oči kada sam to vidio....
@ nino: Jesu li rekli o kakvim nepravilnostima se radi s D-Linkovim routerima?
P.S. Inače imam ugovorenu vezu od 5Mbps, a ovo je trenutni Speedtest rezultat: