Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 02.09.2010., 22:03   #223
pyzdek
Premium
Moj komp

pyzdek's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Opčenito gledajući ove rasprave o preporukama slušalica su uvijek žive,a ne donose gotovo nikakav benifit nekome ko ih kupuje.ali je super pisati o tome .ni ja,kao ni "534" nevolim in ear sluške,a isto tako bih izdvojio SR 60-80 u kvaliteti zvuka-ako vam je to bitno za gaming-mp3 i opčenito,jer čete i s njima "uglavnom" preskočit sve modele slušalica u rasponu od 100-1000 kn.ako vam Grado nije dovoljno dobar,šparajte za skuplje od 1000kn.e tu tek možda razni reveiewi mogu pomoć.Meni SR60 nije lego radi konstrukcije koja je II WW pilotska i radi "sajli" koje vire iz njih s obje strane,umjesto tanje žice s jedne strane slušalica,ali najviše radi toga jer su me prije toga svojim komforom i kvalitetom izrade Philips 895 prije toga "razmazile".Moja opća filozofija kvalitetnog zvuka se svodi na to da što je zvuk bolji,tim češ više loše kodiranih mp3ca "brisat i pisat ponovo"sa 120kpbs u barem 320kpbs , ako ne i flac isl, jer se čuje razlika.zato recimo ja neznam za Iphone isl. dobre slušalice jer ne slušam muziku tako-in ear (obično mi takvi na biciklu podletavaju pod auto ).Ali sve to ako vam je uopče i bitno.Meni je, bio pa sam si priskrbio i dobre slušalice i (loše)pojačalo.U pravilu,za svaki review bi bilo dobro navest s kakvim slušalicama si pije baratao,da se stvori neka predođba jel je to bio korak naprijed ili nazad i po kvaliteti ,a i financijski naravno.
pyzdek je offline   Reply With Quote