Moje osobno preporuke igara za ps3:
God Of War 3 - Mozda najbolja i najbrutalnija igra koju sam ikada odigrao

(mada ima veliki nedostatak neimanja multy-a ali ako mislis uzet ps3 i neodigrat ovu igru ostavi se opcenito igranja

)
Killzone 2 - iako je i trojka u izradi i dolazi pocetkom sljedece godine fantasticna pucacina totalni eye candy (mozda nekada low framerate ali raj za oci sto se tice detalja)...
Little Big Planet - super mario modernoga doba

takoder nastavak u dolasku ove godine....
Uncharted 1 &
2 - Ono sto je Indiana Jones trebao biti od lucas artsa ali nikada nismo dozivjeli...
Metal Gear Solid 4 - sto reci ako si igrao prijasnje nastavke ovaj je po meni masterpiece (i prebrutalan takticki multiplayer ima)...
Gran Turismo 5 - ovo nije potrebno opisivati samo baciti pogleda na trailere:
1 2 3 itd itd... (izlazi 2.11.2010)
Motorstorm 2 zabavna arkadetina
Heavy Rain itd itd...
Jos nabacis Fifa 11 mozda Red Dead Dedemption (kojeg nema na PC-u jos nazalost), Finght Night 4 naprimjer za ostalo imas komp

Ak se sjetim jos necega javim

Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12