ja tebe ne kužim...
prvo si mi stavio u usta da se bunim na naše kartice jer neče 5500 !!! mislim na 6800GT
a sada kažeš da je to maximum što možeš dobiti od nje !?, a onda ti meni reci...jesi ti zadovoljan sa svojom koja i koliko ti radiš 2005 markova ?
nemoj samo tvrditi da je 3000-5500 "normalno" za tu vrstu kartice ...
ono što sam želio reči...je to da te GT koje sam do sada uspoređivao..i nisu GT ako gledamo rezultate !? isto tako niti 6600GT nije GT...kada uza sav clock GPU i super brze memorije...ima rezultate skoro iste kao kloknuta 6800LE (mislim bez otvorenih pajpi i vertexa ,dakle samo 8×1.4!!!)
sada ti meni objasni...zašto ne bih posumnjao u kvalitet tih GT kartica ako uzmemo u obzir kako rade !?
imaš li neku drugu ideju !?
moj mobilac je na 2,3Ghz i imam samo 2×256MB poluispravnog rama i nemam turbo ploču...i opet imam rezultat koji je rame uz rame s 6600GT ,a kako se vidi i s 6800GT nisam daleko , ako otključam na 12×1.5 ...(nasuprot 16×1.6)
dakle , kako objasniti da s slabijim CPU i to definitivno od nekog A64 , da dobivam solidne rezultate ..., a onaj s 6800GT jedva nešto bolje !?
ima li itko ideju...možda loša struja u kvartu !?:clap:
dovoljno je malo razmisliti ...i posumnjati na kvalitet tih kartica (ne mislim svih , ali ...)