View Single Post
Staro 02.09.2010., 00:24   #5
rgolub007
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2010
Da je barem samo lopov, nego me i pošteno izvrijeđao i optuživao mene da sam mu ukrao punjač i još štošta.....Nakon toga je otišao u auto i uzeo mi neke stvari iz auta kao da mi se osveti..... Ja sam to naravno mirno podnio, jer sam siguran da ću dokazati istinu.... Divno je imati takvoga kolegu na poslu...

Evo, dobio sam odgovor od službe za korisnike od SonyEricssona, koji potvrđuje ono što ste potvrdili.

Poštovani gospodine Golub,

Hvala Vam što ste kontaktirali službu za korisnike kompanije Sony Ericsson.

Možemo potvrditi sljedeće:

Punjač s dva priključka CST-75 nije naveden među kompatibilnom dodatnom opremom telefona T280i, dok je neveden kod modela C905.

Kompabilinost punjača CST-75 možete provjeriti na sljedećoj poveznici:

http://www.sonyericsson.com/cws/prod...75?cc=hr&lc=hr

Nastavljivi priključak CST-75 omogućuje korištenje prijenosnog handsfree uređaja, USB ili glazbenog kabela tijekom punjenja – može se raditi dvije stvari istovremeno. Model C905 podržava svo gornje navedeno povezivanje, dok T280i nema podršku za povezivanje s USB kabelom s računalom (može se samo puniti preko USB kabela, ali ne i komunicirati s računalom).

Pozdrav,
Kinga Husveti
Sony Ericsson Contact Center

Služba za korisnike kompanije Sony Ericsson

Služba za korisnike kompanije Sony Ericsson vam zahvaljuje na pokazanom zanimanju za naše proizvode.

Ukoliko vam možemo pomoći, molimo Vas da nas kontaktirate ponovno i da posjetite našu Internet stranicu www.sonyericsson.com gdje možete naći više informacija i podršku za naše proizvode.

Hvala još jednom

Zadnje izmijenjeno od: Router. 02.09.2010. u 18:26.
rgolub007 je offline   Reply With Quote