Molim sve koji imaju ili su imali ovaj mobitel da mi vele da li su sa mobitelom u paketu dobili onaj "obični" ili ovaj punjač koji ima dva priključka na sebi
http://www.sonyericsson.com/cws/prod...specifications
Naime, ja imam C905 i u paketu sam dobio ovaj punjač kojega sam linkao. Mobitel sam stalno punio na poslu i kad sam otišao na godišnji odmor, punjač sam zaboravio uzeti sa sobom, nego mi ostao na poslu.
Kad sam se vratio punjača nije bilo. Neki dan pronađem ja taj punjač i naravno, prepoznam ga po nekim sitnicama i uzmem ga doma. Drugi dan pričam kolegi kako sam pronašao punjač i ovaj mene napadne da sam mu ukrao punjač. Ja sam sto posto siguran da je to moj punjač i naravno, nema šanse da mu ga vratim. Ovaj odmah razglasio po cijeloj firmi da sam lopov, kradljivac i kaj ja znam što, već mi dopiz.... a nemam mu kako dokazati da je to stvarno moj punjač. On tvrdi da je taj punjač dobio sa svojim mobitelom u paketu, a taj mobitel je SE T280i, kojeg je kupio prije otprilike godinu i pol.
Gledao sam po svim papirima u paketu od svojeg mobitela, ali nigdje ne piše serijski broj punjača ili bilo što da na taj način mogu dokazati.
Znam da ta priča zvuči malo smiješno i dječje, ali vjerujte, meni baš i nije. Ovaj ne popušta...Već me drugi dan napada da mu vratim punjač, već su počele i prijetnje i pred drugima priča kako sam lopov i kradljivac...
Vjerujem da ovaj punjač ne dolazi u paketu sa ovim njegovim mobitelom, pa ću mu probati na taj način dokazati da laže.Ako ima bilo tko ideju kako na bilo koji drugi način dokazati da sam u pravu, bit ću mu iznimno zahvalan.