Tema: Morrowind
View Single Post
Staro 30.12.2004., 20:14   #23
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Originally posted by MentalHarikiri
vjerovatno ću ispasti sitničav no : sve ovo o ćemu pričate je po hrvatskom zakonu NELEGALNO (koliko sam ja informiran)....ne vrijede američki zakoni kod nas i iz tog razloga je svako kopiranje autorskog dijela NELEGALNO (uključujući pravljenje image-a nerom , alkoholom, Deamon toolsima.....).....imao ti orginal ili ne

ne postoji kod nas pravo na jednu legalnu kopiju

iskreno se nadam da sam u krivu (btw NOCD exe nije ilegalan po američkom zakonu.....nelegalna je samo distribucija kopiranog softwarea)
Evo samo na nadodam da ne duljim previse. Imam frenda koji doma ima oko 300 audio cd-a originala i oko 130 snimanih. Uletila mu je policija doma jer je u vojsci imao brdo tih snimanih. Na kraju su otisli iz kuce i nije dobio nikakvu prijavu jer nije bilo niti jednog duplikata koji bi naveo na to da se pomisli da tip dila pirate.End of story sto se njega tice. To se desilo prije 2 godine.
A mi smo samo pricali o NOCD-patchu a ne kopiranju cijele igre niti o serijskim brojevima. Onda bi po tome i modovi bili nelegalni jer se dira izvorni kod (source)igre.
spawn je offline   Reply With Quote