Citiraj:
Autor BojanZD
Ukoliko do sada nisi nikada čuo za probleme koje slušalice mogu uzrokovati, obrati se u nabližu bolnicu, odjel ORL, pa pitaj nekog od liječnika da te prosvjetli? 
I da odmah kažem, ja nisam povukao nikakvu usporedbu između platronicsa i nekih drugih slušalica,pa tako niti tvojih HD555, nego sam ih samo naveo kao primjer kakve ću JA tražiti, a ne kakve trebaju drugi forumaši tražiti.
Kad već pametariš, prouči malo fiziologiju ljudskog tijela pa ćeš vidjet zašto se tijelu opće znoji i šta se događa kad sa sluškama onemogućiš isparavanje znoja, a samim time i hlađenje uha.
Ja sam samo izneo određenu činjenicu koja može,a i ne mora biti smjernica ka kupovanju slušalica.
SVE slušalice loše utječu na sluh,bez obzira na cijenu!
Ne poričem da su upravo te, cirkumaurealne sluške najkvalitetnije, al meni baš ne trebaju neke tipa HD555 za gaming, pa zato ganjam neke koje leže na uhu i ne zatvaraju potpuno.
U ostalom,svatko ima svoje veselje... 
|
Da tako je svatko ima svoje veselje, a tvoje je očito pogrešno upućeno, jer ako si mislio da sam ja TEBE napao svojim komentarom, varaš se, ja sam napao tvoju dezinformaciju gdje tvrdiš da sve slušalice koje prekrivaju cijelo uho nevaljaju zbog lošeg utjecaja na zdravlje, konkretno na infekciju uha uzrokovano pretjeranim znojenjem istog!
Dakle ja sam prokomentirao tvoju izjavu a za TEBE me boli nokat!
Nadalje, dobro je rekao odnosno prokomentirao Zvone2772 da je vrlo bitno dali su slušalice otvorenog ili zatvorenog tipa, jer onda kroz njih(ukoliko su otvorenog tipa) ne prolazi samo zvuk već i toplina koja se eventualno stvara unutar njih.
Citiraj:
Autor burmuz
Pa prvo sam vidio da je na jednoj od slušalica lagano odvaja kučište od zvučnika (ne razumijem se baš u dijelove)... ali nije do kraja otpalo, tj. moglo se vratiti u kučište da funkcionira relativno ok. Onda je otpalo potpuno, nakon nekog vremena.. Kasnije je i druga slušalica isto tako, doduše ne do kraja, već se vidjelo golim okom da je na dobrom putu da se odvoji. Nisam ih više koristio, pa se nije uspjelo do kraja rastaviti (pretpostavljam). Nisam htio reklamirati, jer sam imao neugodna iskustva sa reklamacijama i takva "razvikana" nije vrijedna reklamacije kada radi stvari kao za 10 kuna... A zašto bih lagao, pa svejedno mi je! Da sam zadovoljan, rekao bih da jesam... isto kao i Roccat-om, Shure-om i Speedlinkom... I usput, nisam ni ja mogao vjerovati da tako neka firma može takve stvari raditi... bio sam vrlo razočaran.
|
Već ti je netko rekao, da si svejedno trebao reklamirati.
I nisam ti rekao da lažeš, pače rekao sam da mi je žao što si imao loše iskustvo, ali ako se doista radilo o slušalicama kupljnim u dućanu nevidim razloga da ih još uvijek ne odeš reklamirati?
Ja sam iz ZG i meni je servis blizu, i nažalot i ja sam imao potrebu otići u njega u vezi
OVIH slušalica i sve je riješeno u nekoliko minuta i dobio sam NOVE zapakirane!
Stvarno nikakvog natezanja nije bilo, čak iako oni nisu uvidjeli na moju tvrdnju odmah svejedno su mi dali nove, tako da moja preporuka je da odeš reklamirati, objasniš kako i šta je bilo i dobro, ako nema tragova lupanja po njima nevidim razloga zašto ti nebi uvažili reklamaciju, naravno pod uvjetom da se radi o originalnim Sennheiser slušalicama!