View Single Post
Staro 31.08.2010., 13:18   #3351
marke
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Pozdrav!

Ovakav problem imam ja. Naime, kupio sam u 1. mjesecu 2010. memoriju, i to Kingmax 2 GB 1066 MHz. Platio sam ju tada 153kn. Uopće nisam sumnjao u njenu ispravnost dok prije jedno 3 mjeseca nisam po raznim programima (everest, cpu-z) vidio da ta memorija uopće ne radi na 1066 već na 800 MHz.

Odnio sam ju u Protis na reklamaciju (garancija je 5 god.) i to 9.6.2010. Oni mi do jučer nisu apsolutno ništa javili i kad sam ih nazvao, provjerio je i rekao da su dobili financijsko odobrenje, tj. povrat novca i kaže mi da mi je mail poslan 18.8., a ja taj mail nikad nisam dobio.

Pa sam pitao kako to da im je trebalo 2 i pol mjeseca samo da utvrde dal memorija radi na 800 ili na 1066, pa samo ju treba uštekat u komp, 2 minute posla! On kaže da ih ja nisam tlačio i da onda valda nisu ni žurili.

Uglavnom, stvar je takva da on veli da će mi vratit novce, i to 153kn koje sam i platio, a to što ista ta memorija košta sad kod njih 330-tak kuna, to nije njihov problem. I da, prvo mi je rekao, pošto mi nisu u stanju zamjenit memoriju jer ju NEMAJU, da ću dobit novce natrag. A memorija uredno stoji u cjeniku: http://protis.hr/ProductDetails.aspx...Hz-2GB-Kingmax

Moje je pitanje, dal ja imam pravo tražit zamjenu robe ili je to njihov izbor oće li mi dat novce nazad ili zamjenit memoriju?
marke je offline   Reply With Quote