Pozdrav!
Ovakav problem imam ja. Naime, kupio sam u 1. mjesecu 2010. memoriju, i to Kingmax 2 GB 1066 MHz. Platio sam ju tada 153kn. Uopće nisam sumnjao u njenu ispravnost dok prije jedno 3 mjeseca nisam po raznim programima (everest, cpu-z) vidio da ta memorija uopće ne radi na 1066 već na 800 MHz.
Odnio sam ju u Protis na reklamaciju (garancija je 5 god.) i to 9.6.2010. Oni mi do jučer nisu apsolutno ništa javili i kad sam ih nazvao, provjerio je i rekao da su dobili financijsko odobrenje, tj. povrat novca i kaže mi da mi je mail poslan 18.8., a ja taj mail nikad nisam dobio.
Pa sam pitao kako to da im je trebalo 2 i pol mjeseca samo da utvrde dal memorija radi na 800 ili na 1066, pa samo ju treba uštekat u komp, 2 minute posla! On kaže da ih ja nisam tlačio i da onda valda nisu ni žurili.
Uglavnom, stvar je takva da on veli da će mi vratit novce, i to 153kn koje sam i platio, a to što ista ta memorija košta sad kod njih 330-tak kuna, to nije njihov problem. I da, prvo mi je rekao, pošto mi nisu u stanju zamjenit memoriju jer ju NEMAJU, da ću dobit novce natrag. A memorija uredno stoji u cjeniku:
http://protis.hr/ProductDetails.aspx...Hz-2GB-Kingmax
Moje je pitanje, dal ja imam pravo tražit zamjenu robe ili je to njihov izbor oće li mi dat novce nazad ili zamjenit memoriju?