View Single Post
Staro 31.08.2010., 12:20   #576
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
pravila se mogu naći na netu pa ih detaljno prouči.
neda mi se sada kopat jer ih ima milijun

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
naravno da se mora Hamiltona malo zakačiti, jelda? što ćemo onda reći za Šumahera? dobro da još uopće smije voziti kakva je on sranja radio.
ako nisi skužio, ja sam rekao da bi bilo pravedno da se ne dogodi ništa, pa čak ni ukor.
A gle, u vecini slucaja je za svoje poteze dobivao cudne kazne.

Uglavnom dok je Max bio na celu FIA su svi vozaci kaznjavani gotovo jednako (ne zelim sada ulaziti u rasprave za vrijeme dominacije ferrari-a), a sada kada je Todt vozaci se kaznjavaju sareno, nisu dosljedni sto se tice kazni, za iste prekrsaje se daju razlicite kazne.

Navijac sam Ferraria ali mi nije jasno zasto je ono pustanje Alonsa ispred Vettela u drugom ulasku u box nije kaznjeno, dok je prije 2-3 trke bio isti slucaj pa je bilo kazne. Barem mogu opaliti kaznu momcadi, a o tome nema rijeci nigdje.

Necu vise o kaznama i kaznjavanju jer ce to samo potaknut svadje

Da se vratim malo na trku. Prije nesrece Masse u madjarskoj prosle godine je on vozio dobro, trudio se i osvajao vrijedno bodove. Poslje nesrece i dok je trajao njegov oporavak je govorio da ce cak biti i bolji, ali od pocetka ove sezone njegove voznje izgledaju sterilno, gotovo da i nije ulazio u dvoboje, kao da je vozio taman onolko kolko treba da nema opasnosti od onoga iza.

Jako se puno promijenio kao vozac i vidi se da nije na istom nivou kao i prosle sezone. Ak ce sljedece sezone biti isto takav mislim da ce se od pocetka znati ko ce biti broj 1 u momcadi.

Biti ce ovo do kraja napeta sezona jer LH zeli drugi naslov, a MW zeli sigurno pokazati balavcu, a i cijelome Red Bull-u ko je prvi vozac i sigurno nece olako prepustiti LH da mu preotme naslov prvaka.

Ovim ostalima se mora desiti cudo u preostalih 6 trka da mogu doci do naslova prvaka, al kakva je cijela sezona cudna mozda i Massa bude prvak
zgmmax je offline