Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 31.08.2010., 11:03   #4088
reverzibilni
Registered User

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Igorr Pregled postova

Na zalost nisam jos kupio novo pojacalo ali sam barem promijenio zvucnu
Kupio sam asus xonar dx, a do sad sam bio na realtek 889A zvucnoj, integriranoj jelte.

Odmah na prvu sam skontao razliku na par drazih pjesama, ali sam sbog objektivnosti nakon toga napravio blind test realtek <-> xonar. Frend mi je na random pustao iste stvari na obe zvucne, naravno bez da sam imao ikakve audio/vizualne kontakte s njim. Imao sam 100% ucinka
Na nekim pjesmama su razlike stvarno bile vise nego ocite dok sam na nekima morao dobro naculjiti usi.

Zakljucak je da je ovo u svakom slucaju bila pogodena investicija jer ove pjesme, na kojima je bilo najmanje razlike, su ruku na srce daleko od zahtjevnih (najcesce nekakav pop).
Dire Straits, Uriah Heep, Led Zeppelin, Vivaldi, soundtrack iz Gladiatora i sl. su itekako pokazali razliku izmedu doticnih zvucnih.

Moja preporuka za ovu zvucnu, za relativno male pare daje osjetnu razliku naspram jedne od najjacih integriranih zvucnih
xonar dx je definitivno najbolja zvučna za stereo do skoro 1000kn.....
ja sam se sa njom bio preporodio (nakon cl ergele)...
bolja je od većine dac-ova ispod 1k kn...

moja preporuka svima koji nemaju za xonar st(x) essence...... ili nemaju dovoljno dobar sustav/slušalice koji će benificirat od essence kartice....
reverzibilni je offline   Reply With Quote