View Single Post
Staro 31.08.2010., 08:48   #649
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor neron888 Pregled postova
Ljudovi dajte malo opištite kakav je lg gt540 optimus ako ga imate, ima android,
jel se more dignit 2.1 na njega.
Na nekim recenzijama ga pokapaju na nekim dižu u nebo.
Jel ima nešto slične cijene oko 1000kn na androidu da se more nabavit...
evo ja ga imam i jako sam zadovoljan njime. Ima Android 1.6 ali najesen dolazi upgrade na 2.1.
Mob je vrlo brz, ima jako dobar ekran no nazalost ekran je resistive. Imao sam KU990 viewty, ali ovaj ekran mi je dosta bolji(u vidu prikaza slike i osjetljivosti). Kvaliteta izrade je u skladu s cijenom, nije na najvisem nivou ali je zadovoljavajuca. Wireless i GPS rade jako dobro, GPS nalazi satelite u roku 30-45 sekundi, dok wireless ima jako dobar prijem signala.
Mob mi se jednom srusio no baterija je bila na 1-2% tako da je vjerojatno to imalo udjela u tom rusenju.
Kuciste je plasticno, s time da je obrub metalan, sastrane gdje se mob drzi. Ako se malo pritisne mob zna "skripati" no opcenita kvaliteta izrade mobitela je zadovoljavajuca.
Igre idu jako brzo na mobu, procesor od 600 MHz je tu pokazao svoju snagu. Ima brdo aplikacija za skinuti s MArketa tako da su mogucnosti prosirenja gotovo neogranicene. S time da je vecina aplikacija for free.
Osobno me odusevilo to sto mob podrzava voip i SIP (sipdroid) tako da se mogu spojiti na Trixbox centralu i sve radi kao podmazano...
alengrosevic je offline