poz. evo danas promjenili status gig GTX460 1gb na microline stranici na nije dobavljivo :-(.
Citiraj:
Autor Osta
sada koliko bez beda... znam da zderu masu struje pod opterecenjem...ja jos dodao 8800gts za fiziku  cudim se kaj meni nije grunulo... malo offtopic, jel ima jos netko problem u metrou kada popali sve, znaci dx 11, sve kaj mos ukopcat na max... dokle god drzim onaj prvi setting u dx 11 ( nekakv view ) na off, radi bez beda, cim to upalim pocnu problemi, frejmrate ode s fluidnog na 1-3 fpsa, tako stoji nekih 10 sec i onda opet ode na preko 50 fps-a, pa za 10 sec oped padne na 1-3 fpsa... koji mu vrabac?
|
ma ionako mislim da bih trebo promjenit napajanje pa kad vec kupujem bih uzeo odma 650, umjesto 550 pa da sam na miru. trebo sam pred leto dan uzet odma 550, ali eto. i vjerovatno ce mi trebat jos jedno napajanje za bratov komp ako tamo ubodem 260-tku, ako je ne uspijem prodat, a on ima enermax 300W pa pretpostavljam da bi mu trebalo ipak malo jace.
ja namjeravam ubost i PPU samo jos uvijek neznam dali 240, 250 ili 9800GT. pratim bidove na ebay UK i ima dost dobrih/povoljnih.
update1: gledam malo seasonic napajanja. kazete da je u biti to u corsair-ima, ali kako to da su onda omjeri 520W - 550W i 620W - 650W? mozda se odlucim na seasonic jer je dosta povoljnije. jel ima ko seasonic 520W da mu drzi klokani proc i 2x gtx 460, da budem siguran 100" ako se odlucim na to? idem gledat review-e.
pozdrav.