View Single Post
Staro 31.08.2010., 00:42   #1
avantgard
Registered User

Datum registracije: Nov 2007
Unhappy [MS Office] Problem sa instalacijom

Imam problem sta je naveden u naslovu. Kako sam isao frendu istalirati nove Windowse na komp tak mi je rekao da mu stavim i Office.

Prvo sam nasao jednu dobru verziju XP-a na netu i skinem i instaliram na svoj komp da ju prvo vidim, sve normalno sljaka, instaliram Office na svoj komp i sve 5.

Tako frendu instaliram Windowse i idem Office i tokom instalacije kaze da je ostecena datoteka excellr.cab i da se instalacija nemoze nastaviti. Instalacija je ista kao i sto sam instalirao bez problema na svoj komp. Ako nekaze da je ostecena datoteka excellr.cab onda je outlklr.cab.

Vidim da stvarno nema kruha od tog Office-a, inace 2007 je bio, skinem ja neku drugu verziju 2007, i istu gresku javlja. Onda sam isao probati sa 2003, tamo je pak problem da nece prihvatiti Serial Key ma da ga oce primiti na drugom kompu. Onda sam isao probati staviti 2010, tamo pak nadje trecu gresku, odmah sa datotekom setup.exe, mada na drugom kompu bez problema instaliram...

...i stvarno nisam imao ideje vise sta da napravim, instaliram ponovo Windowse i isto kao sto je bilo i prije. Problem je totalno ne logican, ali stvarno nemam pojma, komp kao da je alergican na taj Office. :S

avantgard je offline   Reply With Quote