Citiraj:
Autor coconut
CX400 daje više od 400W (čini mi se nekih 425-430W) tako da mi je malo nelogično čuti da cvili pod GTX460. Ok, uzmi jače napajanje ako nisi zadovoljan - tvoje pare. A te priče o preporučenom napajanju smo odavno apsolvirali i zaključili da su u pitanju naklapanja proizvođača grafa.
|
Ma no (ako meni govoriš), kupio sam SS-520GB legi jer u ADM-a nije trenutno bio CX400, a narudžba je bila za više ljudi, pa da drugi ne čekaju. Kad sam bio primoren to kupiti, učinio mi se taj seasonic iznimno povoljan (130kn više od CX400) a ima i popriličnu rezervu snage. Zato sam i rekao dečku par postova prije da CX400 to mora držati, al da je ta Sisa prilično povoljna pa se isplati. Inače, da sebi uzimam GTX460 sada, sigurno nebih mijenjao napajanje, a imam baš taj CX400 s kojim sam prezadovoljan. I da, prije koji dan u temi sam baš pitao može li CX držati GTX460 sa odgovarajućom konfiguracijom i dobio sam potvrdan odgovor, uz naputak da bi bilo bolje uzeti jače ako mislim clockati.
EDIT: ahaaa, sad vidim da nije bilo meni upućeno, isprika.
Da sumiram... Kad bih trebao novo napajanje za GTX460 uzeo bih tog seasoica 520W, a da kupujem GTX460 na svoju konfu sigurno CX-a nebih mijenjao.