Tema: Morrowind
View Single Post
Staro 30.12.2004., 01:30   #18
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Originally posted by modul1
...ali tehnicki problemi sada
imam i prejak komp za ovu igru a trza mi ::
kad setam vani igra mi stalno ucitva pa se to svodi na manje trzanje,ali to samo dok sam na otvorenom prostoru i to sam probo ovako rjesit:
tamo u morrowind.ini sam prepravio ThreadPriority=-1 u ThreadPriority=1 i malo se smanjilo ali opet trza ali malo manje(1 gb rama,gainward 6800 ultra,a64..)
jel se to vama događalo?
Da zalosno ali istinito. Igra je izasla pred jako puno vremena i navodno je trebala iskoristavati do kraja najjace DirectX 8 kartice -koristila je T&L i davala za to doba nevideno realnu vodu ponosnim vlasnicima navedenih kartica (i meni medu njima) koji su se doticnom folirali...ali ne samo da ih je iskoristavala do kraja nego je bila prejaka i za njih i ocito nedovoljno optimizirana za njihove nasljednike tako da se cesto smanjivao broj framova na nepodnosljive razine (trzala je). Meni nije pomoglo ni rezanje detalja makar moram naglasiti da unatoc tome sta postoji to povremeno trzanje igra je vrlo igriva, a jedan od razloga trzanja je i nevjerovatna velicina igre i svijeta Morrowinda u svakom slucaju odlican naslov cija se velicina ocituje i u tome da unatoc borama jos uvijek nudi uzitak-to je jedna od rijetkih igara za sva vremena-do nastavka(kao i HL ili Civ, CM...) koji jedva cekam...