Mislim pa koji k je sad ovoj raji na leagu došo...
Maloprije igram 1v1 i rusham tossa (koji je k meni u bazu dovuko drona i nasrao mi asimilator na plin da stvar bude bolja) i to na 4 player mapi na kojoj ga prvo trebam nać ne?
I ok ajd probao si je zawallat ulaz (što bi mu i uspjelo da retard zna kaj radi i ne posta JEDINI pylon koji mu napaja gateway i forge kao dio zida jel...
I naravno moji insekti pojedu pylon u mirkosekundi i otvore si prolaz unutra i usput mu laganini ugase produkciju unita i onda mi vrišti na message board kak "smo svi cheese" jer samo cheese igre dobiva u zadnje vrijeme (valjda ga se puno rusha) ja si mislim koji k?
Misimi WTF - kaj bi mu trebao dozvoliti da napravi 3-4 gatewaya i isere mi 20 zealota i stalkera i čekat da me zakolje...
Drugi toss me par partija ranije na 2 player mapi (dakle imao vremena manje nego ovaj jer sam znao di je i bez da ga tražim) pownao ko majmuna jer je znao kaj se treba napraviti i kako se to radi... Mislim sad sam mu ja kriv kaj se nezna obranit od ling rusha?
A drugi lik na 2v2 - dogovorimo taktiku i ja velim ok ja ću otić na to i to i čim sam gotov idem u bazu protivnika, ti pošalji svoje zamnom kad moji izginu (a izginut će sigurno) pokolji sve kaj ostane iza mene i ostajemo 2 na 1 jer ovom nema spasa (skautao sam kaj radi) i ja odem i svi izginu, saveznik ne dođe za mnom i ne napravi ništa od dogovorenog, a poslje meni viče retard, ma bravo...