@bahrija
Kako mogu preporučit a nisam probao? Vrlo jednostavno. Pročitao sam ovdje na forumu da je napajanje dobro i to od provjerenog člana što se tiče napajanja. Između ostalog, radi se o Seasonicu, a posebno je dobro što je cijena vrlo prihvatljiva s obzirom na konkurente (koji uglavnom u svoje kutije pakuju baš taj Seasonic). Osim toga, imaš i sam valjda neki okvir kojeg se pridržavaš kod izbora napajanja. Znam što si mislio, ali kada bi ljudi preporučavali samo ono što imaju, pola ovog foruma bi se moglo ugasiti, posebno onaj dio s konfiguracijama. Šta misliš da Burko, Big Guy i Sn4k3 imaju sve konfiguracije i komponente doma pa ih testiraju da bi znali preporučiti što valja. Svejedno, sva trojica slažu najisplativije konfiguracije i daju dobre savjete. BTW, dolazi mi danas ili sutra POV GTX460 i baš taj SS-520GB, pa javim dojmove.
Citiraj:
Autor hrcfaca
Mislio sam tak uzet ću cx 450 wati, a kakve su ti temperature grafićke meni na 9600 je 55 na desktopu, a u gta4 ide i do 95!
|
Hm, VX450, čitao sam ovdje na forumu i nije puno jače napajanje od CX400, a dosta je skuplje.
Citiraj:
Autor coconut
@bahrija
Kakvu ti to konfu imaš ako ti CX400 civli sa GTX460? CX400 bi trebao bez problema izdržati 2 GTX460 bez problema.
|
Hmmm, nekako mi 2*GTX460 zvuči previše za CX400 kad si malo zbrajam u glavi. Al treba pitat Volw-a, možda uključi GTX460 i GTX460 SLI
ovdje.