View Single Post
Staro 30.08.2010., 10:12   #253
bahrija30
Premium
Moj komp

bahrija30's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
daj ne laprdaj. tamo si zaspamao temu sa svojom žući, problemom i kasnijim poduhvatom. ja kupujem isključivo dobre OC primjerke, terat ću ja njega i preko 4 GHz. i ja mislim mjenjati C2D za Quada, ti si mjenjao C2d za C2D, a nećemo spominjati kolike si gluposti tamo napisao. tako da malo uzmi i to u obzir. budi sretan što ti nisu spičili kakav ban ili infraction. bit će da imaju razumjevanja za takve nadobudne 4-GHZ-über klokere poput tebe
brko mene nadogradnja opet s e8400 na quad došla nula kn..evo a 460gtx sam nabavil neki dan za 400kn stara 3mj(a svoju 4850 gigabjticu uvalil za 500kn)...tak da ja nepušim nikaj i nadogradjivam si komp skoro badava ...

Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Mišljenja sam da sve preko 1.35V nije baš previše pametno za te 45nm kvadove(ako pričamo o 24/7 radu)...čim prepanjiš 1.3+V počne se grijati kao nenormalan (isto se ponaša i Q9550 E0 kojeg sam također imao dosta dugo) i to nije dobar znak.
Ovih 1.44V sam bezveze opizdio i natovario multi + frekvenciju, tek da vidim hoće li ući u Windoze....
potpisujem-quadovi se opčenito griju strahote..ja svojeg drzim na 1.32 i u full loadu je temperetura oko 70 stupnjeva(tt big typhon vx 120 hladi-polirana jezgra k tome)...misli brko da bu mogel quada klokati ko kakvog dualca....

Zadnje izmijenjeno od: Razer. 30.08.2010. u 19:33. Razlog: Bez duplih postova, koristi edit i multiquote!
bahrija30 je offline   Reply With Quote