Citiraj:
hammer_of_thor protiv kompa nema smisla igrati, nikad se tako nista ne nauci, dapace steknes krivu percepciju igre i onda pogotovo najebes kad pocnes vs ljudi igrati.
|
Po meni, komp je tu samo benchmark da mozes imat win/loss ratio iznad 1/5 kad krenes protiv pravih likova online. Ako mozes sklepat kompa na very hard, znaci da nisi bas tragicno los i onda je vrijeme za league.
Znam da je komp glup ko stup, ali definitivno nije trivijalan za nabit, pogotovo VeryHard / Insane AI.
BTW. Jel ima netko ideju ili neki site gdje barem aproksimiraju kako funkcionira bodovanje i skakanje iz lige u ligu? Prvo smo frendovi i ja ostali zbunjeni kad smo bili #1 gold 3v3, dobili 6 partija zaredom i svejedno #1 gold sa miljon bodova prednosti, da bi nas nakon sedmog wina zaredom bacilo na #2 diamond 3v3 spot. Sad smo jedan od frendova iz 3v3 teama i ja opet #1 platinum u 2v2, 70 bodova prednosti, zadnjih 8 partija score 7:1, i jos uvijek nismo dosli do diamonda... Zbunjuje me taj rating, kao i kad nas je stavilo u silver ligu nakon 5 winova zaredom kod 4v4 partija