View Single Post
Staro 29.08.2010., 12:16   #221
jhanus
Click to Reset
Moj komp

jhanus's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
gle, to je sve lijepo i bez ikakvog prigovora/pogovora napisao Dr.Gonzo. ovo sto je tmiha71 "napisao" po meni samo ide u brojac postova, sto ne znam da li znas - prakticki zabranjeno. ovo za godinu staza se odnosilo za paralelu povucenu sa WC-om i "protivnicima Dr.Gonze", kojih ima mali milijun...... hm, niti jedan covjek konkretno nije napisao da Gonzo sere, koji protivnici?
plus nema potrebe nista reci? definiraj mi ovo, koja je njegova uloga na forumu?

plus, sto sam ja napisao? "ajd svakako priznajem da nitko nije upozorio/ukazao na opasnost", tj slazem se sa napisanim? ili sam trebao poboldati? ili da budem jos jasniji, konkretno sam zagrizao na tmiha71 zbog prijedloga zatvaranja teme ili stajaznam.
i da, ljudi su ljudi? ako imas svoj stav i svoje misljenje koje mozes cinjenicama i argumentima braniti - onda ti prakticki nikakva reakcija kontra strane "ne moze nista", tj treba puno da promjeni tvoj stav. osnove komuniciranja, sto da ti kazem........ tvoj problem ako nisi upucen u tematiku (btw ja imam preko 10 godina iskustva u elektotehnici) pa ti nije drago upustat se u raspravu .

izgubili smo nit, barem ja. nitko ne kaze da je zdravo, sto ocito treba isto poboldati. nitko ne kaze da je namjerno isao trovati pecnicu (mjesto gdje se sprema jelo) i namjerno trovati sebe/obitelj, puno vise vjerovatno je da se smaknula sa uma uopce opasnost od isparavanja. razumjes?

i da, mislim da ce cilj biti postignut - tema ce se lockati ili editirati offtopic, cime najvjerovatnije ja i drvoje i mozda jos tko dobije ban - neka.

:] ma, neka rade svi kako žele, nemam sad tu namjeru pratit ko nabija postove(citaj debilana), a ko ne.

Imat stav i mišljenje nije isto ko vjerovanje u prazno i tvrdoglavost, jer ne vidim šta se puno ima tu argumentirati, staviš karticu v rol iz kojeg za pol vure ideš jest i kaj mi bude ko tu komentiral i argumentiral...sam napred.

Bilo bi mi drago da se u početni post stavi upozorenje, jer ljudi jednostavno neznaju kaj rade, pa smatram da ih se bar upozori na moguće nuspojave.
Nema potrebe za lockanjem, taj postupak je isti ko postupak upotrebljavan kod DIY usera godinama za lemljenje više SMD komponenti odjednom, sam ne u hebenoj pečnici s koje se jede, pa neznam kome opće padne takva glupost na glavu.
Nit sam tim htel kome zlo, neg sam dobro, al ljudi uvijek interpretiraju na razlicite nacine, pa...sta se moze.
jhanus je offline   Reply With Quote