View Single Post
Staro 29.08.2010., 10:17   #220
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
gle, to je sve lijepo i bez ikakvog prigovora/pogovora napisao Dr.Gonzo. ovo sto je tmiha71 "napisao" po meni samo ide u brojac postova, sto ne znam da li znas - prakticki zabranjeno. ovo za godinu staza se odnosilo za paralelu povucenu sa WC-om i "protivnicima Dr.Gonze", kojih ima mali milijun...... hm, niti jedan covjek konkretno nije napisao da Gonzo sere, koji protivnici?
plus nema potrebe nista reci? definiraj mi ovo, koja je njegova uloga na forumu?

plus, sto sam ja napisao? "ajd svakako priznajem da nitko nije upozorio/ukazao na opasnost", tj slazem se sa napisanim? ili sam trebao poboldati? ili da budem jos jasniji, konkretno sam zagrizao na tmiha71 zbog prijedloga zatvaranja teme ili stajaznam.
i da, ljudi su ljudi? ako imas svoj stav i svoje misljenje koje mozes cinjenicama i argumentima braniti - onda ti prakticki nikakva reakcija kontra strane "ne moze nista", tj treba puno da promjeni tvoj stav. osnove komuniciranja, sto da ti kazem........ tvoj problem ako nisi upucen u tematiku (btw ja imam preko 10 godina iskustva u elektotehnici) pa ti nije drago upustat se u raspravu .

izgubili smo nit, barem ja. nitko ne kaze da je zdravo, sto ocito treba isto poboldati. nitko ne kaze da je namjerno isao trovati pecnicu (mjesto gdje se sprema jelo) i namjerno trovati sebe/obitelj, puno vise vjerovatno je da se smaknula sa uma uopce opasnost od isparavanja. razumjes?

i da, mislim da ce cilj biti postignut - tema ce se lockati ili editirati offtopic, cime najvjerovatnije ja i drvoje i mozda jos tko dobije ban - neka.

Burko je offline   Reply With Quote