View Single Post
Staro 29.08.2010., 09:34   #219
jhanus
Click to Reset
Moj komp

jhanus's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
i citavu godinu dana aktivnosti na PCE - imas samo ovo reci?
Cek, cek, sam malo, covjek hoce pomoci, jer vidi kakve se idiotarije rade i tvoj protukomentar je "i citavu godinu dana aktivnosti na PCE - imas samo ovo reci?".
Pa ako on ne želi ništa reći 10g, ne vidim problem...dal ga ti vidiš?, ako čovjek želi ukazat na nešto što smatra da je potencijalno opasno ne vidim problem, dal ga ti vidiš?

Iz istog razloga nisam pisao ništa, jer sam očekivao takvu reakciju od većine, i zato se više ni ne trudim, jer ljudi su ljudi.
A što se mene tiče da postoji i najmanja vjerojatnost pojave štetnih tvari u blizi hrane koju jedu meni bliski ljudi, uistinu nema se što razmišljat, kao što ni nema ni jedna normalna osoba.

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
usput i prestanite voziti motorna vozila, sva postojenja koja ispustaju bilo kakav plin ili drugi oblik nusproizvoda treba zatvoriti, prestanite jesti masno i vise nego sto trebate, krecite se, volite bliznje, ne kradi, ne lazi itd itd......... bum.
Mogao bih reći da se bavim više od 10godina elektrotehnikom, kemijskim spojevima vezanim uz nju, al ovdje to nema potrebe, jer zdrav razum govori da se to jednostavno ne radi...
Pa bi bilo u redu stavit upozorenje: postoji opasnost od taljenje kemijskih elemenata koji mogu, ali hey i ne moraju utjecat na zdravlje čovjeka

Pušite pištoljima, pečite ko odojka vani na vatri, peći u starim pećnicama, al jebemu ne u kući i ne u pećnici koja se koristi za hranu. U krajnjem slučaju i da nema nikakvih štetnih stvari, možda vi želite da vam svaki pečeni picek miriše na gainward uber xxx, al možda netko ne
jhanus je offline   Reply With Quote