View Single Post
Staro 29.08.2010., 09:27   #210
Mrk1
Premium

Datum registracije: May 2010
ja sam uspio s operom napraviti dobro prozracivanje s tim da ima malo vishe kulera unutra ali sad je sve ok, ona dva mala sto se dobije s kucistem sam stavio na 5 volti s tim da sam na vrh kuce stavio jednu 12 icu da vadi zrak vani a isto tako bio je problem s napajanjem koje je guralo vruci zrak od napajanja u prednju masku pa sam rastavio napajanje okrenio kuler i to je to, s tim da sam na drugu stranu od napajanja uvali jos jednu 80icu da gura taj zrak od napajanja prema ova dva mala i sve je apsolutno tiho.
Dok sam imao gigabyteovu plocu stock cooler od intela je stalno zujao pa sam mislio da je do njega i promjenio ga ali nije bilo jer je bios valjda takav da je cooler stalno puhao i meene je zivcirala buka,...to se sve rjesilo ugradnjom mini ploče od hp dx2400 koja sad cooler drzi pod kontrolom i sam se ne mogu nacudit koliko je to sad sve skupa tiho sa 5 kulera sve skupa ali misija uspjela i ja prezadovoljan, zaboravio napomenuti da grafu unutra hladi zalman koji je isto tako postavljen na minimum osim kad se tu i tamo zavrti neka igra
Mrk1 je offline   Reply With Quote