Citiraj:
Autor hrcfaca
Ja gledam na netu ali bome nema tog modela ima ali samo od 1gigabajta! Nekak me najviše privlaći zotac od tih svih nekak mi je to najzvućnije ime mislim ako ove nema, e da i tržio sam slike nema ni jedne od tog modela to valjda niti ne postoji od 768 i da odma pitam kaj je to 192 bita pa moja 9600 ja mislim ima 256 bita pa kaj to znaći da je ova moja po tom djelu bolja??
|

Pa ako si vec gleda testove HD5770 vs GTX460 i zakljucija koja je bolja, pogledaj poneki GPU chart via google,tj. njene rezultate u odnosu na 9600 modele (skoro pa ih u prasini ostavlja). Pa nije valjda sve u toj sabirnici, daklem da pocnem bez ulaska u detalje: arhitektura GPU-a i njegovi taktovi + broj shadera (ok sad su CUDA procesori) i njihova brzina =
texture fill rate od 37,8 (bilions/sec.), kolicina i brzina memorije (i naravno sirina mem. sabirnice) =
memory bandwith 86.4 (GB/sec) - za 768mb model, a skaliranje i odradjivanje physics-a bolje da i ne spominjem u odnosu na starije neVidija generacije. Sad sam iskopaj specifikacije za tu svoju 9600 i plači

(u ovom mom nabrajanju moram naglasit da ipak nije uvik sve na papiru, ali u slucaju GTX 460 kartica praksa je dokazana u raznim testiranjima/reviewima diljem neta).
Bez brige moja kartica je jos veci glib od tvoje i ceka je otpis