Citiraj:
Autor Botlorn
Gay terminologija
Nisam bas strucnjak i pol, ali mislim da je micro micro-management. Znaci, sposobnost kontrolirana pojedinacnih jedinica i zgrada ka sto boljoj efikasnosti (brzina i racionalnost je najbitnija).
Macro je micro samo u sirem spektru, znaci, sposobnost upravljanja bazama, produkcijom jedinica iako se boris u tom trenutku, sposobnost nadziranja mape i scoutanja iako je poodmakla igra, sposobnost taktiziranja s obzirom na neprijateljevu taktiku.
Meni inace u dubini vrlo slicni termini, micro se uvjek zajebantski prikazivao kao brzina kojom klikces po misu i tipkovnici sa svim mogucim hot-keyevima. 
|
Tako daklem
Inače, svaki puta mogu dobiti kompa sa bilo kim protiv bilo koga na very hard, ali na Insane neide pa neide
Sad sam probao Terran vs Zerg na insane (ja Terran) i sve dobro odbijem prvih 4-5 napada, 10 siege tenkova i 50 marinaca i Maraudera na ulazu, uspješno odbijam napade dok ne dođe vrijeme za širenje, onda mi unište ekonomiju na ekspanzijama pa nemam više volje se oporavljati makar još uvijek imam cijelu vojsku u bazi.