View Single Post
Staro 27.08.2010., 22:32   #1018
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
nisi nista preskocio i tako to napravis bez problema:
ili spojis ovaj hdd sa skrkanim OS-om na racunalo koje ima 5/5 OS, i kod boot-anja odaberes onaj koji ti se nalazi na ovom ispravnom racunalu (ako su isti OS-ovi probas prvi po redu, ako pukne boot - drugi bi morao raditi kako treba);
ili spojis na ladicu i skopiras si podatke koji ti trebaju na drugo racunalo, i onda krkas hard na pripadajucem racunalu (format / install, jel' ).

no cisto informativno (ako se radi o 2000Pro/XP/Vista/W7), mozes instalirati novi (ispravni dakle OS, bilo koji WIN) na postojecu C particiju, a da ne diras podatke. tj kada te pita da li zelis formatirati ili ne - odaberes nesto tipa "Leave without changes ...", i instalirat ce ti se jos jedan win OS na postojeci. naravno da ces imati dva OS-a, no ovaj ce ti posluziti cisto da povuces sto ti treba na vanjski HDD/stick/DVD-e, i onda napravis opet instalaciju vindovsa ali sa formatiranjem particije/a. ali ako nisi siguran u ovaj postupak ili ne znas koliko ima slobodnog prostora na C particiji ili imas vanjsku ladicu / drugo racunalo - svakako je bolje i sigurnije napraviti iznad prvo napisano .

Burko je offline   Reply With Quote