View Single Post
Staro 27.08.2010., 18:23   #22
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor gokiSP Pregled postova
Btw, imam sad još jedno pitanje
Dakle, na ovom svom hardu imam sve programe koji mi trebaju i os. Njega stavim na komp, dignem os i to je to, jel tako? A kada bih uz taj svoj dodao još jedan, kako bi to izgledalo u kompu? Mislim, može li biti isto kako bi bilo s jednim, ili bi bilo odvojeno?
Imao bih C i D, koje zapravo imam na ovom svome, kada bih dodao još jedan hard, bi li on mogao samo povećati C i D, ili bi on bio odvojen od ovog C i D iz prvog harda? Malo sam zakomplicirao
Ako staviš još jedan hard, njegove particije će dobiti nove oznake. Te oznake ionako možeš mijenjati u samim winsima. One će biti odvojene od onih na starom hardu.
Jedna mala napomena o kojoj ne vodiš računa. Tvoj lap iz kojeg si skinuo hard i komp u kojeg ćeš ga staviti NEMAJU isti hardver pa shodno tome ni iste drivere. Dogoditi će se da nećeš moći pokrenuti komp ako taj hard samo ubodeš na njega. Trebao bi pobrisati sve drivere vezane za čipset, zvuk, lan, grafiku, wlan,... i tek onda pokrenuti komp. On će javiti da mu nedostaju driveri i zatražiti cd s njima.