27.08.2010., 16:03
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Autor Tomtam
Evo danas pada GTX460. Provrndao sam cjenike, gigabytice ni za lijek, nema veze, POV mi se učinila povoljna. Radi se o 768MB modelu. Reza je 1680*1050 bez daljenjeg mijenjanja monitora, tako da će biti dosta.
Osta, ti si uzeo POV, reci kakva je u idleu što se tiče glasnoće/tišine hladnjaka? Gledao sam review, ali ima samo za UC model.
Za istu cijenu ima i MSI. Hlađenje mi se čini jednako riješeno, pa bih išao na POV.
|
ovakoca, tek sam jucer u pola 1 slozio komp, tako da ti mogu trenutno samo par opisa dati, kada je kuciste zatvoreno i na podu u windozama s balanced pref je necujes... Temp na performance modu u windozama je kojih 50c, donja kartusa 36, pokrenuo nabrzinu starcraft 2 cisto da vidim dal rade, nije da nesto previse buci... Temp ti ode na kojih 71-72c s ventom na kojih 40-50% brzine, tise od one zujalice od radeonke i stare 8800gtx s stock hladnjakom... od ove stare 8800gtx sa stockom su tise bar dva puta... nisam nesto previse petljao s testovima i clockom, to cu danas... ako si u zg, mos se zaletiti pa cuti i pogledat kako to dise... Jedino kaj sam vidio je da se performanse skaliraju jebeno, s drugom gafom uvijek >80% vise fpsa od samo jedne... Tutnuo bih i 8800gtx unutra za fiziku al birjem da ce mi se napajanje razletiti...
|
|
|