Citiraj:
Autor FRipper
"potrgao pin u socketu"
...ako dobro razumijem... kakve to ima veze sa procesorom? Ako od prijatelja radi a tvoj ne.... ipak ti si potrgao pin na socketu (matičnoj)... ono... jednostavno nađi nekog u blizini, daj mu sve što imaš i neka sve to provjeri i točno rekne što ti ne valja.... uvijek ima netko tko ce ti to pogledati i napraviti za 100-200kn...
|
Potrga sam jedan pin ili nožicu na socketu od asus psg-mx ploče,a procesor od prijatelja radi na ovoj novoj asusovoj ploči. Na ovu drugu asusovu psg- mx ne želim stavljat, sumnjam da pokvari bilo koji procesor,jer ja sam bezveze čačka iglom i čačkalicom po psg-mxsocketu,otkad mi je skliznija procesor sa prstiju i pa po socketu. Oba dva procesora su radili dan prije na novoj asusovoj ploči,a ovamo sam ja želeći popravit socket,od njega nehotično napravija uništavač za procesore. Na tom kompu di mi je pa procesor nije htilo napajanje da upali tj.da bar zavrti,zašumi,(a oće na drugom kompu) pa sam stavija drugo napajanje ,(ono je pretrpilo udar groma-možda nije skroz ispravno) i sam njime zavrti zašumi,naravno bez POST-a. Nema smisla postat sliku od socketa, slaba je razlučivost, nevidi se dobro.