View Single Post
Staro 26.08.2010., 22:43   #106
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Ma svatko ima pravo na svoj stav oko toga, i ja sam se naigrao NFS serijala i kužim potpuno filozofiju developera ali kad sam ovo pročitao, punjenje nitra driftanjem u zavojima? Meni je to totalno bedasto. Što fali tome da se na početku utrke dobije puna boca i isprazniš ju na što pametniji način i to je to?
Gdje su bili nitro i slične pizdarije u starim dobrim serijalima NFS sa ekskluzivnim autima i otvorenim stazama? Kao sad se vraćaju tim korijenima, my ass.
To je i meni bilo blesavo kad sam prešao s Underground jedinice na dvojku. U jedinici si fino dobio na početku nitro i kad si ga potrošio nema više driftanja po zavojima ili "bliskih susreta" sa prometnim smetalima. Kasnije sam se naviknuo, ali mislim da bi bio nekak veći gušt da se ne puni. Npr. kad si na U2 imao 3 level nitra i fino ga napunio preko i opičiš po gasu i onda ti u roku 10 sekundi izleti 10 bonusa pa si opet na punoj boci.
Ali sve u svemu U2 rula sa tim ili bez toga, a isto tako ako će sve drugo biti dobro napravljeno u novom NFS-u, a to će biti neki "feature", naravno da se neću bunit već fino uživat.