Tema: Mafia 2
View Single Post
Staro 26.08.2010., 19:10   #470
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor DJ Distinctive Pregled postova
tu si u pravu, al pošto svi uspoređuju pa onda i ja, kud svi tam i mali mujo, recimo to što kažeš kad se u nekog zabiješ, oštećenje auta su loše napravili, moglo je puno puno bolje!
a uspoređuju svašta ali nije uopće za uspoređivati,jer koliko god slične igre bile jako se razlikuju,a što se tiče oštećenja i ukupno fizike kretanja vozila rekao sam još kad sam demo vidio da je gta bolji po tom pitanju,ali tako i gta ima svojih mana...znači najbolje bi bilo da se ujedine gta i mafia i onda kontam da bi svi bili sretni i dobili bi savršenu igru

Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova

Kad pogledaš ostale gluposti koje su izalzile proteklih godina ovo je ONO PRAVO.

NIsam očekival savršenstvo i odigranim sam čisto zadovoljan, sve je na svojem mjestu, nema bugova, rušenja, nestajanja tekstura....a ostalo je odlično.

Eto jedina manica je kaj do čaptera 7 nema baš previše akcije, više upoznavanje i vozikanje te četanje s drugim ološima.
potpuno se slažem s ovim,a što se tiče "manjka akcije" meni je i bolje ovako nego da ima samo bezglavog napucavanja,barem se uživiš u priču...trenutno sam na devetom chapteru i za sada sam zadovoljan ali kada pređem igru dati ću konačnu ocijenu
slavonac90 je offline   Reply With Quote