View Single Post
Staro 26.08.2010., 18:09   #1326
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Win7 i nestalih 30 gb

U pitanju je disk od 640gb, C je 30gb, D 593gb (po Total Commanderu).
Jucer sam imao slobodno na D-u 125gb. Danas gledam, samo 95gb slobodno, nisam nista novo instalirao, bacio CHKDSK, reboot, pa opet check...nista.
Izjebao se trazeci i na kraju nadjem tih nestalih 30gb u "System Volume Information" folderu...

Pogledam Backup and restore od Win7, i tamo pise da je zauzeto 30gb na D-u sa tim restoreom, al ne kako da to govno izbrisem..i sta je najbolje, system i restore uopce nije upaljen, jebem ti windowse. Sve manage opcije su grayed-out, tako da nemogu nista sa tim.

Sad, kako mu objasnit da ne radi ta sranja i da prestane raditi backupe na D, kao sta nebi ni trebao i kako da izbrisem ovaj 30gb file iz Sys Volume Inf Foldera?

EDIT....

Nakon sta sam provjerio da mi je iskljucen System Restore, sto i je, jer je ovo particija samo za igre i image od igara i Sys restore uvijek gasim na drugim particijama osim C. Morao sam opet da objasnim debilnim windowsima da ne zelim system restore za koji pise da je iskljucen da zauzima 30gb na D:, i nakon klika na delete i par potvrda ode prokleti 30gb file. Situacija rijesena...iako bi drage volje da znam zasto uopce radi backup kad mu je sve iskljuceno. Al za svaki slucaj, ige Gpedit.msc i disableing backupa sve skupa...

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 26.08.2010. u 18:16.
BladeRy je offline   Reply With Quote