Citiraj:
Autor Tomtam
Al sada, ubijte me, al privlačnija mi je GTX460 spram SVIH ATi-evih modela. Daje puno, a ne traži previše. To mi se svidjelo kod nVidie sada.
|
No, pa nitko ne osporava da je GTX 460 i više nego vredu kartica za tih ~1.500 kn kolko se traži za nju diljem dućana. Da nVidia nije tolko tvrdoglava, bahata i prepotentna - GTX 460 model je mogel još krajem prošle godine (skupa s HD 5000 serijom) ići u prodaju. Naravno da je sad, godinu dana nakon predstavljanja prvih DX11 kartica, jedna GTX 460 po već spomenutoj cijeni odličan izbor. Pogotovo jer je AMD-ATi u međuvremenu radil kaj ih volja s cijenama, a i neko osjetno sniženje ih u tom vremenu nije previše zabrinjavalo. Sad rade mjesta za novu HD 6000 seriju, a to je u uz GTX 460 model, jedini razlog za neki pad cijena u ovim mjesecima do dolaska HD 6000 kartica.
Citiraj:
Autor papčić
Heheheh, zato je čika Jelc svoju 5850 piknuo za 1400 ako se nevaram, prije dosta vremena, a i dan danas ju moze prodat za vise nego sto ju je platio novu.
|
Po sličnoj cijeni bi se i danas prodavale, da je nVidia ljudima u startu ponudila cijelu Fermi obitelj proizvoda po normalnim cijenama. Ovak se HD 5850 prodaje za ~2.000 kn.