View Single Post
Staro 25.08.2010., 15:04   #346
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor borny Pregled postova

Aha, pa čemu onda služi to izvješće uopće? Ako obojica moramo doć u osiguranje, izvješće me ne osigurava da će mi bit isplaćena naknada niti išta drugo... Samo komad papira koji je procjenitelj fotkao i to je to?
Prakticki nicem ne sluzi .. isto tak mozes na komadu papira napisati podatke i kak se dogodio sudar , isto ce ti bit.E izvjesce ti nitko nece uzet kao nesto bitno ili vjerodostojno.
Debilana zesca ako mene pitas...sto je najgore , nema nikakve garancije da ces biti isplacen ili auto porpavljen , osim ak ovaj nije pijan ili tako nesto.U svakom drugom slucaju , ili ni necete zvat muriju pa se ovaj ima vremena i prostora predomislit , ili cete zvat muriju pa je upitno dal ce i murija vidjet to ocima kojima si ti vidio.I pred murjom ovaj moze rec da nije kriv , nitko ga nece napadati , oni su tu da uzmu izjave i alkotestiraju.
To je jedna velika kuhinja.

molite Boga da vas nitko ne lupi jace u prometu..kod ovih slabijih udaraca je ok , ak jee auto u vobnom stanju, mozes se ili nagodit iili cekat da se slucaj rijesi prek osiguranja..

Ja sam prosle godine cekao 4 mjeseca da mi osiguranje isplati lovu , bila je murja na uvidaju, lik priznao pred murijom 16 puta barem pred nas desetak (tri auta su sudjelovala u sudaru) , da bi se mjesec dana poslje (nakon sto sam im ja osobno donio zapisnik od policije koji se ceka i duze od mjesec dana , aj sam ga malo potegnuo jel) osiguranje predomisljalo da mi nece isplatit jer im nisu jasne okolnosti nesrece?!?!Ja sam u paintu im donisio skice kak je to izgledalo...nije im ni to bilo dosta, nakon mog zivkanja svaki tjedan rekli su mi da su narucili skice sa Suda , doslovno tak sa suda , i da ce to sad potrajat..e tu mi je dokipilo, oso odvjetniku , okupio ljude na poslu koji se kuze u to , sastavili žalbu u kojoj spominjem ZOO (upuceni ce znati ) citirao fakin clanak o roku isplate nesumnjivog djela il kak se vec zove , u roku od 2 tjedna su mi bili novci na racunu!

nebi se tolko bunio da mi nije bila tlaka gledat svaki *ebeni dan auto skrsen na parkingu, dok sam ja pjeske morao na posao a kriva sasvim deseta osoba, auto za koji sam ja iskesiro lovu za osiguranje par mjeseci prije.sto je opet povlacilo da sam aj morao okolo zicat tatu auto ko neki tinejder *ebeni.

jesam reko da su mi nakon jedno 3 tjedna sto je auto lezo s skrsenom haubom na mom parkingu (pod mom mislim aprking u mom kvartu , vjerovatno javna povrsina nisam provejravao al moguce i da je u vlasnistvu investitora koji je napravio zgradu) stavili mi zutu cedulju da ga nmaknem u roku tri dana il ce ga odnjet fakin pauk!!registriran auto!!
jos jedna zajkebancija , srecom kaj mi tata zivi na jarunu i igrom slucaja ima jedan parking kod njega di mogu stat na privatno bas.katastrofa.kolko gluposti iz jednog sudara.

Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje xyz. 25.08.2010. u 15:31.
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote