View Single Post
Staro 25.08.2010., 15:02   #425
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor luks 88 Pregled postova
nekih 600 kn je nova, rabljenu nisam uspio pronać, znači čisto dovoljno za fiziku veliš?
Iz osobnog iskustva nisam jos probavao jer jos nije bilo igre koja mi je dobra, a da ima physx. Sa novom Mafiom cu isprobat, mozda cak i sa Metro 2033. Inace je grafa slicnih performansi kao 9600gt, manje trosi, da se naklokat fino, polovna se da naci za ~350 kn (toliko sam ja svoju platio) hladna je i ne zauzima puno prostora.

Citiraj:
Autor McG Pregled postova
No, pa nitko ne osporava da je GTX 460 i više nego vredu kartica za tih ~1.500 kn kolko se traži za nju diljem dućana. Da nVidia nije tolko tvrdoglava, bahata i prepotentna - GTX 460 model je mogel još krajem prošle godine (skupa s HD 5000) serijom ići u prodaju. Naravno da je sad, godinu dana nakon predstavljanja prvih DX11 kartica, jedna GTX 460 po već spomenutoj cijeni odličan izbor. Pogotovo jer je AMD-ATi u međuvremenu radil kaj ih volja s cijenama, a i neko osjetno sniženje ih u tom vremenu nije previše zabrinjavalo. Sad rade mjesta za novu HD 6000, a to je u uz GTX 460 model, jedini razlog za neki pad cijena mjesecima do dolaska HD 6000 kartica.
Heheheh, zato je čika Jelc svoju 5850 piknuo za 1400 ako se nevaram, prije dosta vremena, a i dan danas ju moze prodat za vise nego sto ju je platio novu.

Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 25.08.2010. u 15:08.
zkljaja je offline   Reply With Quote