Citiraj:
Autor luks 88
nekih 600 kn je nova, rabljenu nisam uspio pronać, znači čisto dovoljno za fiziku veliš?
|
Iz osobnog iskustva nisam jos probavao jer jos nije bilo igre koja mi je dobra, a da ima physx. Sa novom Mafiom cu isprobat, mozda cak i sa Metro 2033. Inace je grafa slicnih performansi kao 9600gt, manje trosi, da se naklokat fino, polovna se da naci za ~350 kn (toliko sam ja svoju platio) hladna je i ne zauzima puno prostora.
Citiraj:
Autor McG
No, pa nitko ne osporava da je GTX 460 i više nego vredu kartica za tih ~1.500 kn kolko se traži za nju diljem dućana. Da nVidia nije tolko tvrdoglava, bahata i prepotentna - GTX 460 model je mogel još krajem prošle godine (skupa s HD 5000) serijom ići u prodaju. Naravno da je sad, godinu dana nakon predstavljanja prvih DX11 kartica, jedna GTX 460 po već spomenutoj cijeni odličan izbor. Pogotovo jer je AMD-ATi u međuvremenu radil kaj ih volja s cijenama, a i neko osjetno sniženje ih u tom vremenu nije previše zabrinjavalo. Sad rade mjesta za novu HD 6000, a to je u uz GTX 460 model, jedini razlog za neki pad cijena mjesecima do dolaska HD 6000 kartica.
|
Heheheh, zato je čika Jelc svoju 5850 piknuo za 1400 ako se nevaram, prije dosta vremena, a i dan danas ju moze prodat za vise nego sto ju je platio novu.