View Single Post
Staro 25.08.2010., 14:37   #627
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
Bez ljutnje, ali meni nije jasno koliko aplikacija si instalirao da ti nestane mjesta? Ja ih imam 20-ak, mob veli jos 60 MB free. Od vecih, jedino Navigon navigacija, koja je cijela na SD kartici.

Znam da od tih 20 appsa koje sam ja dodao, koristim mozda 10 njih svaki tjedan barem jednom. Ovih drugih 10 su neke cool aplikacije za pokazat okolo i tu i tamo nesto sto mi zatreba jednom mjesecno ili tako nesto.

Plus, svaka aplikacija koja mi ne treba, leti s moba. Lako je kasnije vratim nazad.

A prijetnje prijelaza na iPhone4 ne zelim komentirat
neznam kak ti je uspjelo cijeli navigon pohranit na sd, meni je nakon komande move to sd ostalo 18 na internoj. Sto se tice broja aplikacija... 10tak igri od par mb, navigacija, mala hrpa gluparija, ali je "problem" sto te iste gluparije ili pametne stvari svakodnevno dolaze na market (ili neki drugi izvor) i uz redovito brisanje onog stvarno nepotrebnog usfali memorije zacas, i onda coskanje po glavi, što izbrisat?... nerviraju me jos neke stvari, froyo izaso ali opet ne dopusta instalaciju na sd za valjda 90% aplikacija, i onda kemijanje sa onim postupkom forsiranja na sd (ovo: http://androidboss.com/force-apps-to...card-on-froyo/) al ajde nebi imao nista protiv da nakon njega odmah proradi, nego iz desetog puta i 2 sata gubljenja zivaca, a sve dobro napravim i identicno kao zadnji put (prije tvornickog reseta)... A sdruge strane citao sam da je nekima odmah omoguceno prebacivanje na sd putem app2sd, al recimo na mom froyu naravno ne, niti on nije bio raspoloziv putem sluzbenog updejta nego opet trazenje nacina kako ga manualno instalirat itd.
Dok mob radi kako spada nebi nikad niti pomislio pa i dodirnut iphone (3gs/nadolazeci 4gs) .... ali recimo sad pa nadalje svaki put kad stisnem install appllication me jeza hvata da se opet nece pojavit onaj unknown -18 error, i sve od pocetka, ok, tu je backup, ali...
sh0kre je offline