View Single Post
Staro 25.08.2010., 15:19   #260
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Proslo je gotovo 3 tjedna od kada sam bio u Tapo-u, cisto da im bacim anti-reklamu ovdje.

Dakle, ti likovi kao da ti ne zele prodat stolac. Raspitivao sam se za cijene HM Aerona, HM Mirre i Okamura Baron-a... Sve stolci u cijenovnom rangu od 5 do 10 soma kuna. Jer kontam, sjedit cu u njemu 10 godina, jeftinije mi je sad opalit te pare nego ih kasnije godisnje davat kiroprakticaru.

I naravno, nista na lageru, tip mi je pricao bajke o godisnjim, mjesec-dva cekanja, bla bla. Sve u svemu, dogovorio sam se s njim da mi baci ponudu za sva tri navedena stolca, skupa sa cijenama i opcijama na e-mail. I ostavio email. I broj mobitela cini mi se.

Tri tjedna i 1 telefonski reminder kasnije, i dalje nista na mailu. Je_eno nevjerojatno. A najgore od svega je sto su oni valjda jedini zastupnik u blizoj okolici i ako i dalje budem zelio kupiti neki od tih stolaca, jedini su mi izbor. Ali kad ga platim i dobijem, bome cu ih popljuvat ko zadnje pse jos jednom, cisto reda radi, lijeni i neprofesionalni tudumi. Kriza i recesija moje dupe.