View Single Post
Staro 25.08.2010., 14:18   #424
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor pinkskin Pregled postova
Kak misliš brzo su napravili dobar posao.
E sad da ATI nije izdao ovako jaku seriju 5xxx, što ovi iz nvidie nisu očekivali, vjerojatno bi sad vidjeli i 460 duplaka, ali bi bile i skuplje.
GTX460 je dobar za igre i dosta jeftin, a da ATI nema tako jake 5850 i 5870 ni GTX460 nebi bio tako jeftin.
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Je, nakon mjesec-dva, ako se ubrza vrijeme. Trebalo im je dvaput tolko (od dana kad je predstavljen GF100 čip) za GTX 460.
Tek sredinom prošlog mjeseca su službeno lansirali GTX 460, dok su GTX 480 i GTX 470 predstavili početkom godine.
Kod nas u slavoniji vrijeme brzo prolazi. Ja već trošim kalendar za 2012. Ovaj smrtnik što sad ovo piše, nije toliko u politici toga svega, no, učinilo mi se ovako. Od kako malo pratim računala i hardware i otkada je utrka nVidia-ATi, u ATi-a sam uvijek našao ono što sam si mogao priuštiti a da mi da zadovoljavajuće rezultate... To su redom Radeon 7500, 8500, 9600Pro, X1600XT, HD2600XT, HD4670 i HD5750. Al sada, ubijte me, al privlačnija mi je GTX460 spram SVIH ATi-evih modela. Daje puno, a ne traži previše. To mi se svidjelo kod nVidie sada.

Znao sam da nisam smio ulaziti u ono ko je šta trebao (AMD>nVidia) izdati i kada. U biti moje nepotrebno nagađanje, stid me sad .

Citiraj:
Autor Jerry Pregled postova
Po tvom najbolja NV kartica od 6600GT ce biti najbolja u klasi ... 6 tjedana?
Ja smijem MISLIT i cool mi je ta sposobnost.
A ti vjerojatno znaš odgovor na to pitanje? Garant si već istestirao ATi-a HD6000.
Čuj, činjenica je da je GTX460 stvarno dobra kartica za nepuno kuna sad, što bude kasnije bude. 6 tjedana 6 tjedana, možda rikne u tom roku, ha?

Zadnje izmijenjeno od: Tomtam. 25.08.2010. u 15:01. Razlog: stilistika
Tomtam je offline   Reply With Quote