View Single Post
Staro 25.08.2010., 12:44   #420
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
hm, znaci moze, ali ne normalnim nacinom da ustekam kartice i instaliram drivere vec treba patch / tweak. to mi se bas i ne svida jer bi moglo voditi u probleme, a i ko zna kakva podrska ce bit u buducnosti. a nista, kad dobijem napokon ovu gtx 460 mozda gtx 260 stavim kao dedicated da probam, ako je uspijem ugurat u 8x slot obzirom da je Ogromna, a sata konektori mi se cine tocno ispod nje.

edit: ja sam nesto tu pobrko, ovaj link sto ste mi dali zadnji se odnosi kad se ima za glavnu GPU ATI, a oce dodat PPU? sta i onda treba nekakve tweakove / fixeve koristit ili radi sve nakon instalicije drivera. u svakom slucaju namjeravam probat to sa ovom 260 kao PPU, ako fizicki bude moguce, a onda odlucit ako cu uzet gt 240 kao PPU.
idem malo googlat jos.

edit2: vidim postoji gt240 sa DDR3 i GDDR5 memorijom, te 512mb i 1gb memorije. jel ima to puno impacta ako se kartica drzi za PPU?
ako ces koristiti Nvidiu za GPU onda ne bi trebao imati nikakvih komplikacija, sa ATI GPU i Nvidia PPU je je komplicirano jer Nvidia ne podrzava takav setup (zapravo ga vise pokusava onemoguciti nego uciniti mogucim)

mislim da ne bi trebali imati nikakvog ucinka primjetnog ucinka, 512 MB je sasvim dovoljno